Er kunnen diverse redenen zijn, waarom je met spoed opzoek bent naar een woonruimte. Zo kan de urgentie komen door persoonlijke omstandigheden, maar ook door financiële omstandigheden. Ook kan het zomaar zijn dat je woning teveel schade heeft opgelopen door noodweer. Voor al dit soort redenen wil je graag direct weer een dak boven je hoofd.

Kun je wel met spoed een woonruimte krijgen?

Alle regeltjes maken het niet makkelijk, als je met spoed opzoek bent naar woonruimte. Zoek je bijvoorbeeld een huurwoning via een woningcorporatie, dan kun je wel een urgentieverklaring aanvragen, maar dan moet je wel ingeschreven staan en niet teveel verdienen. Een urgentieverklaring kost daarnaast ook extra geld, iets wat ook niet iedereen heeft. Daarnaast is het natuurlijk maar de vraag hoelang het duurt. Ook belangrijk, je mag zelf geen schuld hebben aan de spoed. Bij een particuliere woning, kun je vaak niet eens gebruik maken van een urgentieverklaring.

Hoe gaat het met je spullen?

Wanneer je een hoop spullen hebt, dan is het verstandig om ze ergens op te slaan. Dit kan natuurlijk je hele inboedel zijn, maar ook een deel. Er zijn diverse aanbieders die de mogelijkheid bieden om je spullen op te slaan. Onze chalets zijn al volledig ingericht. Ook gordijnen, bestek of borden zijn niet nodig. Heb je geen spullen, of geen uitzet? Dan betaal je ook geen opslagkosten.

direct te huur

Soorten woonruimten

Wanneer je een woning direct te huur zoekt, dan maakt de soort woonruimte, je vaak niet zoveel uit. Wij hebben mooie chalets, waar alles inzit wat je nodig hebt. Zo kun je heerlijk koken in onze chalets, kun je tv kijken, maar ook jezelf lekker opfrissen in de badkamer. Ons chaletpark is ook voorzien van allerlei handige extra’s. Zo kun je gewoon gebruik maken van de wifi en kun je zelf je was wassen in de wasmachine.

Ons aanbod

Ons chaletpark ligt in de mooie groene omgeving van Drenthe. Grote steden in de buurt zijn Hoogeveen, Meppel en Emmen. Ook de A28 en de A37 zijn goed te bereiken vanaf ons chaletpark. Vanaf 6 euro per dag, kun je al woonruimte bij ons huren. Wanneer je meer informatie wilt, dan kun je contact met ons opnemen. Ook hebben we een mooie serie foto’s op onze website staan. Wanneer je vandaag al gebruik wilt maken van ons aanbod, dan raden wij je aan, om gelijk met ons contact op te nemen. Onze woningen zijn direct te huur.

Meer direct te huur