Het kan natuurlijk altijd gebeuren, je relatie loopt op de klippen. Je kunt niet meer met elkaar overweg, bent te ver uit elkaar gegroeid of er is een nieuwe liefde in het spel. Wat je reden ook is voor een echtscheiding, na een echtscheiding blijf je liever niet langer dan nodig samen in één huis wonen.

Waar kun je gaan wonen?

Hoewel de echtscheiding al een hoop stress veroorzaakt heeft, geeft het zoeken naar nieuwe woonruimte ook stress. Waar kun je naartoe? In eerste instantie kun je natuurlijk bivakkeren bij familie of vrienden. Maar wees je er ook op bedacht, dat deze mensen ook hun eigen leven en privacy hebben. In deze tijd van de echtscheiding wil je dan ook graag de goede band met vrienden en familie behouden. Je zult deze mensen nodig hebben! Andere opties zijn huren of kopen. Als je een huis koopt, duurt het altijd wel even voordat de hypotheek rond is, en ook huren via de woningbouwvereniging kan lang duren.

Met spoed opzoek naar een woning

Wanneer jij en je partner elkaar de tent uitvechten, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk nieuwe woonruimte te zoeken. Woonstichtingen verlenen helaas niet altijd voorrang bij een echtscheiding. Ook een hypotheek verkrijgen, kan zomaar 8 weken duren en dan heb je nog niet geklust. Antikraak moet je natuurlijk maar net willen. Wij helpen je daarom graag een handje. Bij ons kun je dan ook met spoed een woning huren.

woning bij echtscheiding

 

Tijdelijke woning

Je kunt ook tijdelijk gebruik maken van een woonruimte van ons. Misschien heb je een uniek huisje in je hoofd, of weet je nog niet helemaal waar je wilt wonen. Misschien wacht je toch nog op de woningbouw. Of misschien kun je nog geen goede inschatting maken van je financiën na de echtscheiding. Wat je reden ook is om op opzoek te gaan naar tijdelijke woonruimte, wij heten je graag welkom.

Ons chaletpark


De woningen op ons chaletpark zijn al geheel ingericht. Niet alleen meubels, maar ook verschillende elektrische apparaten en een televisie behoren tot de woning. Natuurlijk kun je ook zelf koken in je woning. De verhuurprijs is inclusief het gebruik van Wifi, een wasmachine en zelfs een droger. Het park is beveiligd. Daarnaast kun je gebruik maken van de sportzaal. Wanneer je graag een woning wilt huren, dan adviseren we je om contact op te nemen. Dit kan telefonisch maar ook via de e-mail.

inrichting-woonruimte-echtscheiding

Meer woning bij echtscheiding