Wanneer je een woning wilt huren, dan heb je je te houden aan bepaalde regels. Toch gelden regels niet alleen voor de huurder, maar ook voor de verhuurder. Door deze regels kun je ook een aantal dingen van ons verwachten.

Geen gebreken aan verhuurwoning

Onze taak als verhuurder is om u te voorzien van een goede woning. Wij zorgen dan ook voor al het onderhoud. Dit kan binnen in de woning zijn, maar ook op het terrein. Wanneer de woning een gebrek heeft, dan kun je ook contact met ons opnemen. Dit kan voor allerlei soorten klussen. Denk aan een lek raam of een slechte muur. Wij zullen het defect aan de woning repareren of vervangen. Een lamp vervangen kun je vaak wel gewoon zelf doen.

Rustig woongenot

Wij willen natuurlijk dat je met veel plezier een woning bij ons huurt. Wij willen dat je het naar je zin hebt en niet teveel overlast hebt van andere bewoners. Dat noemen we ook wel rustig woongenot. Wanneer je toch overlast hebt, dan vinden wij dit erg vervelend. Wij zullen dan bepaalde stappen nemen. Wanneer je graag een feestje wil bouwen met andere bewoners, dan kun je dit ook doen in de kantine. De kantine is voor iedereen die een woning huurt vrij toegankelijk.

verhuur woonruimte

Huurprijs

Onze huurprijs is al vanaf 6 euro per persoon per dag. Dit is wel exclusief BTW. Wij zullen de huurprijs niet zomaar verhogen. Wij mogen de huur dan ook maar één keer per twaalf maanden verhogen. De verhoging mag niet meer zijn dan de inflatie, dus zul je er niet veel van merken in je portemonnee. Mochten wij de huurprijs toch verhogen, dan hoor je dit minimaal 2 maanden van te voren. Zo sta je niet voor onverwachte verrassingen.

Huren voor een kortere of langere periode

Wij verhuren onze woningen voor kortere en langere periodes. Wanneer u tussen twee huizen in zit, een echtscheiding meemaakt of tijdelijk een woning zoekt voor uw werk, dan is het vaak lastig om een woning te vinden voor een korte periode. Soms weet je niet hoelang je moet wachten op een andere woning. Als verhuurder kunnen wij dan ook een verhuurcontract voor een bepaalde of een onbepaalde tijd aanbieden. Zo blijft flexibel wonen, toch ook echt flexibel. Beide vormen hebben voordelen. Het is maar net wat bij u situatie past.

Meer verhuur woonruimte


direct-te-huur-woonruimte