Ben je opzoek naar goede huisvesting voor je buitenlandse werknemers, of ben je zelf een buitenlandse werknemer? Dan ben je hier letterlijk op het goede adres. Wij verhuren woonruimte voor arbeidsmigranten. De woonruimten bevatten wel een aantal Nederlandse gemakken, zoals een Nederlandse televisie. We heten je graag een warm welkom.

Aanbieden van goede woonruimte

Ieder jaar komen er weer nieuwe arbeidsmigranten naar Nederland. Deze migranten komen uit Oost-Europa, Zuid-Europa, maar ook uit het midden van Europa. Volgens de inschattingen, blijft de vraag naar huisvesting ook de komende jaren nog groot. Hoewel de vraag erg groot is, wordt er niet altijd aan deze vraag voldaan. Zo verblijven teveel arbeidsmigranten nog in woningen of zelfs caravans die niet alleen te klein zijn, maar ook niet brandveilig zijn. Dit is niet alleen vervelend voor de arbeiders, er kunnen zich ook gevaarlijke situaties voordoen.

De arbeidsmigranten

De meeste arbeidsmigranten komen uit Polen, gevolgd door Duitsland, België en Engeland. Ook uit andere Europese landen komen arbeidsmigranten, zoals uit Griekenland en Roemenië. Arbeidsmigranten werken vaak in de agrarische sector of in de bouw. Ook op kwekerijen en via diverse uitzendbureaus werken arbeidsmigranten. Arbeidsmigranten maken vaak lange dagen. Het is daarom fijn, als je als arbeidsmigrant lekker kunt uitrusten in een goede woonomgeving. Deze rust is ook belangrijk, om er de volgende dag weer flink tegenaan te kunnen.

huisvesting voor arbeidsmigranten

 

Tijdelijk wonen

De beroepen die arbeidsmigranten uitoefenen zijn zeer divers. Daarnaast zijn veel beroepen flexibel. Zo is het maar een bepaalde periode per jaar druk op een paprikakwekerij. Het komt dus vaak voor dat je als arbeidsmigrant tijdelijk woont op een bepaalde plek en daarna weer verhuist. Je kunt daarom ook gebruik maken van onze tijdelijke woonruimtes. Zo kun je daarna gelijk weer door naar je nieuwe werkplek en woonruimte. Je kunt bij ons huren zonder gedoe.

Hoe werkt de huisvesting voor arbeidsmigranten?

Wanneer je kiest voor huisvesting voor arbeidsmigranten bij ons, dan kom je te wonen op ons chaletpark. De chalets zijn van alle gemakken voorzien en iedereen heeft zijn eigen kamer. Op deze website vind je dan ook diverse foto’s, zodat je precies weet hoe je komt te wonen, of je ziet hoe je personeel komt te wonen, als je dit regelt voor je personeel. Wanneer je graag woonruimte wil huren, dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan duidelijk vermeld. U kunt dit online doen, maar u kunt ons ook opbellen.

Meer huisvesting voor arbeidsmigranten