In Drenthe worden veel huurwoningen en huurhuizen aangeboden door makelaars en particulieren. Vaak zijn er lange wachtlijsten en moet u inschrijven bij een woningstichting of wooncorporatie. Voorbeelden zijn Domesta in Hoogeveen, Woonconcept in Meppel, Actium in Ruinen en Woonservice in Westerbork. Een sociale huurwoning huren in Drenthe is vaak niet snel geregeld. Een huis of woning huren werkt bij ons vaak snel en makkelijk! Onze stacaravans op het chaletpark zijn direct te huur tegen lage kosten.

Goedkoop een huis huren

In de provincie Drenthe is het interessant om een huurwoning te huren aangezien de prijzen dermate lager liggen dan in de randstad. Het aanbod is groot en gevarieerd, van nieuwbouw tot rijtjeswoningen de grote steden zoals Assen of Beilen. Ook kunnen er woningen verhuurd worden in appartementencomplexen. Zo is er altijd een huis beschikbaar die voldoet aan uw woonwensen.

huis huren in gemeente

Vakantiehuisjes in Drenthe

In Drenthe staan ook vele vakantiehuizen te huur. De vakantiewoningen zijn meestal in particulier bezit en staan op mooie plekjes in de provincie. Er is keuze uit goedkope of luxe vakantiebungalows. Waar je ook voor kiest, vanuit elke huurwoning ben je snel in de prachtige natuur.

Tijdelijk verhuur via de leegstandwet

In Nederland is de bescherming van huurders goed geregeld. De huurder ontleent zijn of haar rechten aan het Burgerlijk Wetboek. Dat houdt in dat het voor de verhuurder in beginsel niet eenvoudig is om eenzijdig een huur- overeenkomst op te zeggen. Voor u uw koopwoning gaat verhuren op basis van de Leegstandswet vraagt u een vergunning aan. Dat is voor iedereen van belang!

Verhuizen naar Drenthe

Het is een hele stap om te verhuizen naar Drenthe. Velen gingen u al voor. Twijfelt u nog of u wel de juiste keuzes maakt, of u wel werk krijgt of of u de baan vindt die bij u past? Of uw kinderen wel op hun plaats zijn in de provincie? Ook dan kunt u tijdelijk woonruimte huren op het chaletpark. Iedereen moet wel eens verhuizen, zowel particulieren of bedrijven. We houden de prijzen laag, zodat alle bedrijven goedkoop kunnen verhuizen.